2011. június 6., hétfő

Kedvenc focisták

Francesco Totti

Születési dátum:
1976. szeptember 27.
Magasság: 180 cm
Állampolgárság: olasz




Totti, a kimaradhatatlan olasz macsó.

Egy kis info:
Totti olasz világbajnok labdarúgó. Jelenleg az AS Roma csapatkapitánya.




Francesco és tévésztár/modell barátnője, Ilary Blasi 2005 júniusában házasodott össze, és nem sokkal később megszületett első gyermekük, Cristian (2005. 11. 06.), akit két évvel később Chanel (2007. 05. 13.) nevű lányuk követett.


Totti gyermekeivel

Totti és Ilary


Luca Toni

Születési dátum: 1977. május 26.
Magasság: 195 cm
Állampolgárság: olasz



Egy kis info:
Luca Toni világbajnok olasz labdarúgó, egyszeres német bajnok.

Luca tizenkét éve él komoly kapcsolatban. Marta Cecchettoval 1998-ban egy night klubban ismerkedett meg úgy, hogy a lány véletlenül rácsapta az ajtót a futballistára, aki közölte vele, hogy akkor bocsát meg neki, ha megiszik vele egy italt. Cecchetto és Toni azóta együtt vannak, eljegyzésüket tavaly tartották.

Luca és Martha

Tavaly azonban pletykák röppentek fel, hogy Luca összejött Sandy Meyer Wöldennel, Boris Becker volt barátnőjével, akivel sokszor látták együtt őket. Azonnal elterjedt, hogy ezek szerint a Bayern München sztárfutballistája szakított eddigi szerelmével, Marta Cecchettóval, de a játékos mindent tagad. "Borzasztóan csalódott vagyok a Münchner Zeitung cikke miatt. Az egészből egy szó sem igaz, semmi közöm ehhez a nőhöz" - fakadt ki a támadó, aki ezt követően fenyegető hangnemre váltott. "Mindenki, aki ezt a kitalált történetet a továbbiakban leközli, számíthat arra, hogy az ügyvédeim megkeresik" - mondta vészjóslóan Toni.







Nincsenek megjegyzések: